Tel: 035 312 346
E-mail: cicica@ptt.rs
Mob: +381638191902

VIKENDICE

Vrsta nekretnine Lokacija Površina (m2) Cena nekretnine
Klikni za uvećanje
Vikendica - v26 Velika Morava 60m2 + 36m2
47.000 €
Ukoliko ste uvek sanjali da imate svoj mali raj i mir u prirodi predlažemo Vikend kuću pored Velike Morave. Vikend kuća koju vam predstavljamo, idealno je mesto za prepuštanje čarima prirode i punjenje pozitivnom energijom. Ova vikend kuća se nalazi na samoj obali Morave, na placu površine 8 ari i poseban je doživljaj za rekreativce i ribolovce. Prizemni deo objekta je površine 60m2 sa urađenom izolacijom, podeljen na tri prostorije a spratni deo kuće je površine 36m2 gde se nalaze dve sobe i kupatilo sa toplom vodom preko solarnog bojlera. Kuća ima video nadzor kao i sopstveno napajanje preko solarnih panela sa strujom od 220 i 12 volti. Za mirne penzionerske dane ili za sve one kojima posao oduzima dosta energije, vikend kuća nije prestiž već je preka potreba a neposredna blizina Velike Morave odmor za dušu i telo. Cena 47.000 evra uz moguć dogovor!
Cena: 47.000 € (više informacija)
Klikni za uvećanje
Vikendica - v25 Crkvenac m2
70.000 €
Koliko često pomislite kako bi rado, bar za vikend, pobegli od gužve, obaveza, žurbe? Negde gde je trava zelena, krošnje razgranate, gde možete šetati, uživati u plodovima prirode, udisati svež vazduh. Ukoliko čeznete za takvim mestom izdvojili smo za vas prelepu vikend kuću u Crkvencu na još veličanstvenijem placu. Ova izuzetno lepa vikendica na obroncima Svilajnca, predstavlja idealno mesto za odmor i beg iz gradske gužve. Vikendica je izgrađena od kvalitetnih materijala što obezbeđuje izuzetno visoku izolovanost prostora a uređenost unutrašnjosti garantuje udobnost. Za odmor ili život u ovom objektu garancija komfora su i spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, dva kupatila. Vikendica je uknjižena i nalazi se na placu površine nešto veće od 1 hektara koji je kompletno ograđen. Nalazi se u izuzetno mirnom okruženju imajući u vidu da je pretežno okružena prirodom i voćnjacima uz veoma mali broj kuća u okolini. Na placu se nalazi trofazna struja, a ima priključak i na gradsku vodu. Sistem vodosnabdevanja regulisan je sa bunara hidroforom. U objektu je etažno grejanje sa radijatorima. Plac obiluje velikim brojem raznovrsnog drveća, a veliki deo placa zauzima voćnjak sa većim brojem voćnih vrsta različitog perioda sazrevanja (jabuke, trešnje, breskve, kruške i sl.) kao i vinograd pod špalirima. Na placu su pored voćnjaka i vinograda i 52 stabla oraha kao i stabla lešnika i badema. Za lakše održavanje ovog predivnog parka prirode koristiće vam traktor za košenje trave koji je u sklopu ponude, a za čuvanje voća je obezbeđena hladnjača. Lokacija je takva da ste okruženi prirodom, imate privatnost, pogled na brdo ili naselje a sve ovo vam pruža mogućnost za opuštanje i uživanje ili život sa Vašom porodicom. Ovo zelenilo, pored toga što je odmor za oči je i izuzetna vazdušna banja. Disaćete punim plućima, a vaša deca će uživati u dvorištu na vazduhu. Nedaleko je od grada tako da ćete lako stići kolima.
Cena: 70.000 € (više informacija)
Klikni za uvećanje
Vikendica - v22 Svilajnac 70m2
20.000€
Povoljno
Vikendica oko 70m2 na placu 25.5 ari. Gradska voda, struja, ograđena. Voćnjak u rodu, vinograd u rodu. Odlična i pristupačna lokacija, prelep pogled na Svilajnac.
Cena: Povoljno (više informacija)
Klikni za uvećanje
Vikendica - v15 Svilajnac 100m2
55.000 €
Vikendica oko 100 m2 na brdu Baćica, na placu od 35 ari. Cena...55.000 evra (više informacija)